Μεντιλίμπαρ: «Να παίξουμε καλά και στα δύο ματς – Είναι σχεδόν όλοι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε»

Μεντιλίμπαρ: «Να παίξουμε καλά και στα δύο ματς – Είναι σχεδόν όλοι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε»

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έκανε το πρώτο του σχόλιο για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εξέφρασε την προσδοκία να παίξουν καλά στα δύο ματς και τόνισε ότι σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε. Αναφέρθηκε επίσης στις δηλώσεις του για την κλήρωση και το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Βάσκου:

«Δεν γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, ούτε τους παίκτες. Στα προκριματικά δεν θα είναι εύκολα, πρέπει να προσέχουμε πολύ», ανέφερε αρχικά για την κλήρωση. Σχολίασε επίσης την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος, δηλώνοντας ότι πρέπει να συγκεντρωθούν στο ματς του πρωταθλήματος και να πάρουν τα πράγματα βήμα-βήμα.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι τα πράγματα έχουν πάει καλά, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Οι αντίπαλοι θα είναι πιο δύσκολοι και μεγάλοι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Όλοι είναι σχεδόν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε».

«Αυτό είναι το κακό. Όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα νομίζουμε ότι είναι όλα μαύρα, όταν κερδίζεις τα θέλεις όλα. Βήμα-βήμα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του πρωταθλήματος και συνέχεια θα δούμε. Βήμα-βήμα πιστεύω πως θα προχωρήσουμε».

«Στη θεωρία είναι κακό. Το δεύτερο παιχνίδι πρέπει να γίνεται στην έδρα σου για να έχεις την ώθηση των φιλάθλων. Για μένα δεν έχει σημασία καμία, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και στις δύο έδρες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ