Μέλι: “Ο Μεσίνα μου είπε πως φεύγω από την Αρμάνι με τηλεφώνημα 45 δευτερολέπτων”

Μέλι: “Ο Μεσίνα μου είπε πως φεύγω από την Αρμάνι με τηλεφώνημα 45 δευτερολέπτων”

Ο Νικολό Μέλι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Αρμάνι Μιλάνο και φαίνεται πως ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Φενέρμπαχτσε. Ο Ιταλός παίκτης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση της ομάδας, μιλώντας στην Corriere della Sera.

«Δεν είχα σκεφτεί τη φυγή μου, αλλά σέβομαι την απόφαση του συλλόγου. Θα ήθελα να παραμείνω, αλλά απαιτείται η θέληση και από τις δύο πλευρές και εδώ δεν υπήρχε. Λίγο απογοητευμένος που πολλοί νόμιζαν ότι αποφάσισα να φύγω από την Αρμάνι, αλλά δεν είναι έτσι», τόνισε ο 33χρονος παίκτης.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα αν η απόφαση ήταν για τακτικούς λόγους. Συζήτησα μαζί του μετά το πρωτάθλημα και μου πρότεινε κάτι τον Απρίλιο. Του είπα, είμαι εδώ 7-8 χρόνια, αυτό δεν έχει αξία; Είμαι ο αρχηγός, σωστά; Ελπίζω ότι η συνομιλία θα είχε θετική εξέλιξη, αλλά δύο μέρες μετά με κάλεσε και μέσα σε 45 δευτερόλεπτα μου είπε πως ο σύλλογος αποφάσισε διαφορετικά».

Σχετικά με το μέλλον του; «Έχω ακούσει για πολλές ομάδες, όπως Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ, αλλά αυτήν τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την Εθνική Ομάδα της Ιταλίας», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ