Μεγάλο ενθουσιασμό για τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό: Έχουν ήδη διανεμηθεί περίπου 4.000 κάρτες

Μεγάλο ενθουσιασμό για τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό: Έχουν ήδη διανεμηθεί περίπου 4.000 κάρτες

Έχει προκληθεί έντονο ενδιαφέρον στον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έκδοση των νέων διαρκείας, έχουν πωληθεί περίπου 4.000 κάρτες. Από τις πρώτες ώρες που οι διαρκείας έγιναν διαθέσιμες, η ουρά αναμονής έχει φτάσει τα 20.000 άτομα. Είναι προφανές ότι η εξάντλησή τους είναι αναπόφευκτη.

Ο ενθουσιασμός στους φιλάθλους μετά την εξαιρετική επιτυχία στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα, μαζί με την προοπτική της ανακαίνισης του ΟΑΚΑ, έχουν καταστήσει τα διαρκείας σπάνιο είδος, αν και η τιμή του φτάνει τα 470 ευρώ (περιλαμβάνοντας 17 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και τους αγώνες του πρωταθλήματος).

Ο Παναθηναϊκός προγραμματίζει να διαθέσει διαρκείας για περίπου τη μισή χωρητικότητα του ΟΑΚΑ (χωρίς να έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένος αριθμός). Στόχος της διοίκησης είναι να μην αποκλείσει από το γήπεδο τους φίλους που δεν μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας λόγω οικονομικών περιορισμών ή διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές ενώ θα μπορούν να παρακολουθήσουν περιορισμένο αριθμό αγώνων κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ