Με Μακάμπι το φιλικό για τον Πρίντεζη το Σεπτέμβριο στο ΣΕΦ

Με Μακάμπι το φιλικό για τον Πρίντεζη το Σεπτέμβριο στο ΣΕΦ

Φιλικός αγώνας με τη Μακάμπι για τον Πρίντεζη τον Σεπτέμβριο στο ΣΕΦ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε ένα φιλικό αγώνα που θα λάβει χώρα στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο μιας μεγάλης γιορτής προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη. Αυτός ο αγώνας θα σηματοδοτήσει επίσης την πρώτη εμφάνιση της ομάδας του Πειραιά για τη σεζόν 2024/25.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Μακάμπι, Σιμόν Μισχράχι, δήλωσε: “Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποδέχθηκε με σεβασμό την πρόκληση του Ολυμπιακού να λάβει μέρος στην τιμητική γιορτή για τον Γιώργο Πρίντεζη, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο Πρίντεζης έγινε ένα από τα σύμβολα της ομάδας του Πειραιά με το πέρασμα των ετών και κέρδισε back-to-back τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, συνδυάζοντας σοφία και δεξιότητες. Ήταν επίσης ένας από τους πυλώνες της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια. Θα σας δούμε σύντομα!”

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας, Οντέντ Κάτας, τόνισε: “Είναι μεγάλη τιμή για την Maccabi Playtika Tel Aviv που έλαβε πρόσκληση και θα λάβει μέρος στον αγώνα προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη. Πρόκειται για έναν παίκτη που άφησε το σημάδι του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικά και στον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα. Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θυμούνται το νικητήριο σουτ του το 2012 στον τελικό της Ευρωλίγκας και πολλά άλλα μεγάλα clutch σουτ! Ήταν ένας έξυπνος παίκτης με σπουδαία επαφή με τη μπάλα, που πάντα έβλεπε ένα βήμα μπροστά. Συγχαρητήρια Γιώργο!”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ