Μαρτίνεθ: «Η ομάδα μας έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου – Κάναμε λάθη και τα πλήρωσαμε»

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος απέναντι στη Φράιμπουργκ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και έτσι οι Γερμανοί επικράτησαν με 3-2.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε μετά το παιχνίδι και εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά το αποτέλεσμα της ομάδας του, ενώ σχολίασε και τον τραυματισμό του Έσε.

Παραθέτουμε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ισπανού προπονητή:

Για το ότι δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα: «Μας πονάει γιατί στόχος μας ήταν να κερδίσουμε, αλλά σήμερα πραγματικά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Κάναμε λάθη που πληρώνονται στην Ευρώπη. Είχαμε την ευκαιρία για περισσότερα γκολ, αλλά χάσαμε ένα παιχνίδι που πιστεύουμε ότι οι ευκαιρίες θα μας έδιναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Ήταν χαμένες ευκαιρίες, στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε μια ξεκάθαρη ευκαιρία, θα μπορούσαμε να πάμε στο ημίχρονο με διαφορετικό σκορ. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε, αλλά αντισταθήκαμε, προσπαθήσαμε συνεχώς, είχαμε 17 τελικές, ένας μεγάλος αριθμός. Μαθαίνουμε από τα λάθη, τις χαμένες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να κολυμπήσουμε κόντρα στο ρεύμα».

Για τον τραυματισμό του Έσε και τη φάση: «Ήταν μια δυσάρεστη στιγμή, έχουμε κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές. Ήταν προφανής η επαφή, έχει σπάσιμο στη μύτη. Ήταν κάτι που μας επηρέασε, μας πόνεσε το αποτέλεσμα. Την Κυριακή έχουμε σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να ανακάμψουμε. Η ομάδα μας έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ