“Λοιονέλ Μέσι: ”Έχω επιτύχει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, θα δούμε για το επόμενο Μουντιάλ” (εικόνα)

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την καριέρα του και όλα όσα έχει επιτύχει μέχρι στιγμής, εκφράζοντας την χαρά του που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του Αργεντινικού λαού.

Επιπλέον, ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έλαβε θέση για το αν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, λέγοντας πως η ηλικία του αποτελεί πρόκληση, αλλά δεν αποκλείει τίποτα.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:

Για τις επιτυχίες του: “Έχω επιτύχει τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Λίγοι ποδοσφαιριστές μπορούν να το πουν αυτό και ευτυχώς εγώ ανήκω σε αυτούς. Είναι θρίαμβος για μένα το γεγονός ότι κατάφερα να κερδίσω την αγάπη του λαού της Αργεντινής. Πλέον με λατρεύει το 95% ή το 100% της Αργεντινής και αυτό είναι κάτι παρά πολύ σημαντικό για μένα.”

Για το Μουντιάλ του 2026: “Θέλω να είμαι περισσότερο από ποτέ στην εθνική ομάδα. Νιώθω πολύ καλά, είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι και θέλω να απολαύσω αυτή την εμπειρία. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει σε δύο ή τρία χρόνια, γιατί αυτός είναι μακρινός χρόνος στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω ακόμα στο μυαλό μου το επόμενο Μουντιάλ. Δεν μπορώ να δηλώσω απόλυτα αν θα είμαι εκεί. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι λόγω ηλικίας και άλλων παραγόντων δεν θα αγωνιστώ σε ένα επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα δούμε, δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ