Κώστας Αντετοκούνμπο: Χαρά και Υπερηφάνεια στο ΣΕΦ

Κώστας Αντετοκούνμπο: Χαρά και Υπερηφάνεια στο ΣΕΦ

Μετά τη νίκη επί της Τσεχίας, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τα καλά λόγια που δέχτηκαν από τον Βασίλη Σπανούλη. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε πως ο Σπανούλης εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την ομάδα, ενώ εστίασε στον επερχόμενο αγώνα με την Ολλανδία στη Δευτέρα στη Χάγη (20:30).

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, ο Αντετοκούνμπο εξέφρασε τη χαρά του για την θερμή υποδοχή του κόσμου. Αναφέρθηκε στο “δυναμικό sold out” που βοήθησε την ομάδα με το πάθος και τη δύναμη που του παρείχε. Αντέδωσε τις εικόνες που δημιουργήθηκαν με ένα χαμόγελο.

Για τη νίκη επί της Τσεχίας, ο Αντετοκούνμπο επικεντρώθηκε στην άμυνα που έπαιξαν στο τέλος, επαινώντας τα κρίσιμα «στοπ» και τα μπλοκ που τους οδήγησαν στη νίκη. Εκφράζοντας χαρά για τον ρόλο του, υπογράμμισε τη σημασία της συμβολής του στην ομάδα και την αφοσίωσή του να βελτιωθεί.

Συζητώντας τις επιδόσεις της ομάδας και το επόμενο παιχνίδι με την Ολλανδία, ο Αντετοκούνμπο επανέλαβε την ανάγκη για δυνατή άμυνα, αποτελεσματικό τρανζίσιον και συνέχιση του ίδιου ρυθμού, με έμφαση στην αμυντική προσπάθεια που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ