Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: “Ευγνώμων και ευτυχισμένος που είμαι εδώ – Μόνο θετικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ”

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: “Ευγνώμων και ευτυχισμένος που είμαι εδώ – Μόνο θετικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ”

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ευκαιρία που του δίνει ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο γήπεδο μετά από 7 μήνες, κατά τη διάρκεια των πρώτων του δηλώσεων ως μέλος της ομάδας. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αναφέροντας πως έχει ακούσει μόνο θετικά σχόλια για την ομάδα.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ προχώρησε σε ακόλουθες δηλώσεις:

  • Για την απόφασή του να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ: «Η Ελλάδα ήταν πάντα στη λίστα μου με τις χώρες που ήθελα να επισκεφθώ. Ο κόσμος εδώ αγαπάει το μπάσκετ και είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και έχω αυτή την ευκαιρία».
  • Για τα γνώστα και τα μαθημένα για την ομάδα: «Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Όταν μου προτάθηκε η ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα, άκουσα μόνο καλά λόγια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».
  • Για το κίνητρό του και τον βασικό στόχο: «Ο βασικός μου στόχος είναι να έχω καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου, να χτίσουμε καλή χημεία και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Φυσικά, η νίκη είναι πάντα στο επίκεντρο. Παίζω μπάσκετ από παιδί και αγαπώ αυτό που κάνω, είναι το κύριο μου κίνητρο».
  • Για την έτοιμότητά του να βοηθήσει την ομάδα αμέσως: «Αισθάνομαι έτοιμος και πάντα είμαι προετοιμασμένος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απουσίας έκανα πολλές προπονήσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ