Καστρίτης: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, νίκησε δίκαια – Να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Κατσίβελης»

Καστρίτης: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, νίκησε δίκαια – Να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Κατσίβελης»

Ο Προμηθέας έπαιξε άμυνα για μάθημα και τέλειωσε το σερί των 4 συνεχόμενων νικών του Άρη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 70-57 και ξαναγίνοντας ομαδάρχης στη μάχη για την τετράδα.

Μετά τον αγώνα, ο Γιάννης Καστρίτης συνεχάρη τους νικητές δηλώνοντας ότι η νίκη ήταν δίκαιη, ενώ μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας του, την απόκτηση του Έρικ Ριντ και τον τραυματισμό του Δημήτρη Κατσίβελη.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Για την ήττα στην Πάτρα: «Ο Προμηθέας ξεκίνησε πολύ καλύτερα από εμάς. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες λόγω του τραυματισμού του Δημήτρη. Παρόλα αυτά, έδειξαν αντοχή αλλά δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το αρχικό χάντικαπ του Προμηθέα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Πρέπει να δούμε πώς είναι ο Δημήτρης και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη».

Για την επίδραση του φυσικού παιχνιδιού: «Αναμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές. Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην επίθεση μας. Δουλεύουμε για να ανακάμψουμε γρήγορα».

Για τον Έρικ Ριντ: «Τώρα σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει πρώτα να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Δημήτρη και μετά να εντάξουμε τον Έρικ στην ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ