Κ18 ΕΣΠΕΔΑ: Ο Μίλωνας Πρωταθλητής στο Final 4 των αγοριών

Κ18 ΕΣΠΕΔΑ: Ο Μίλωνας Πρωταθλητής στο Final 4 των αγοριών

Ο Μίλωνας κέρδισε το Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ στα Αγόρια Κ18 για τη δεύτερη συνεχή χρονιά και πέμπτη συνολικά στην ιστορία του. Στο Final 4, επικράτησε 3-0 της Αργυρούπολης, με τον Γιώργο Κουβαρά να αναδεικνύεται MVP για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Οι “πράσινοι” του Μίλωνα κυριάρχησαν στο μπλοκ, επέβαλαν το ρυθμό τους στο σερβίς και κατέκτησαν άνετα τον τίτλο. Η Αργυρούπολη πάλεψε μόνο στο πρώτο σετ, όμως δεν ανταπέδωσε στα επόμενα δύο σετ την πίεση του Μίλωνα.

Η εξέλιξη του τελικού:

Στο πρώτο σετ, η Αργυρούπολη προηγήθηκε, αλλά ο Μίλωνας ανέβασε επίπεδο και κέρδισε το σετ. Στα επόμενα δύο σετ, ο Μίλωνας ήταν απολύτως κυρίαρχος και πήρε ακόμη μία κούπα.

ΑΟΝΣ Μίλων (Ά) (Γεωργούντζος): Παπαδόπουλος Β, Κουβαράς, Φ. Γεωργούντζος, Παϊζης, Τσίγγανος, Βελλίνης, Φραγκοζίδης (λ), κ.ά.

ΑΟΝ Αργυρούπολη (Γαλιώτος): Γαλουτζής, Παναγιώτου, Κεκέλος, κ.ά.

Χάλκινο θρίλερ για τον ΓΣ Ηλιούπολης

Σε ένα απρόσμενο θρίλερ δύο ωρών, ο ΓΣ Ηλιούπολης κέρδισε τον ΓΣ Πετρούπολης με 3-2 στον μικρό τελικό. Οι νεαροί παίκτες του Ηλιούπολης ανατρέπουν το ματς από το 0-2 και κερδίζουν το χάλκινο μετάλλιο.

Απονομές:
Απονεμήθηκαν αναμνηστικά έπαθλα στους διαιτητές και δόθηκαν ειδικές βραβεύσεις στους κορυφαίους παίκτες των ομάδων. Την τελετή τίμησαν στέλεχη της ΕΣΠΕΔΑ

Αποτελέσματα του final-4:
Ημιτελικοί:
– Ν. Παξιμαδάς : ΑΟ Μίλων (Ά) – ΓΣ Ηλιούπολης 3-0
– Αγ. Τριάδας (7ο Δημοτικό σχολείο) ΓΣ Πετρούπολης – ΑΟΝ Αργυρούπολης 2-3
Τελικοί:
– Μικρός τελικός: ΓΣ Ηλιούπολής – ΓΣ Πετρούπολής 3-2
– Τελικός: ΑΟΝΣ Μίλων (Α΄) – ΑΟΝ Αργυρούπολη 3-0 – Πρωταθλητής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ