Ιντερ – Λουκάκου: Η Ρόμα μπλόκαρε τις 31.000 σφυρίχτρες – Αντίδραση των ultras

Ο Ρόμελου Λουκάκου είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα Ιντερ – Ρόμα που θα διεξαχθεί στο Μεάτσα.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο ιταλικός Τύπος αποκάλυπτε ότι οι ultras της Ρόμα αγόρασαν 50.000 σφυρίχτρες. Ο σκοπός; Να δημιουργήσουν ένα απαράδεκτο περιβάλλον για τον Βέλγο ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του αγώνα ως αντίπαλος στην έδρα της Ιντερ. Οι δύο ομάδες, εξάλλου, έχουν ένα ιστορικό διαξιφισμού και ανυπομονούν για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του Serie A. Θέλουν να δουν ξανά τον Λουκάκου στο γήπεδο έπειτα από τα γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ τους στις προηγούμενες επαφές. Ωστόσο, οι σφυρίχτρες δεν θα είναι πλέον μέρος της εκδήλωσης.

Οι ομάδες των οργανωμένων οπαδών της Ιντερ κατόρθωσαν να προμηθευτούν 31.000 σφυρίχτρες, αλλά απαγορεύεται να τις χρησιμοποιήσουν. Δεν θα επιτραπεί να τις φέρουν στο γήπεδο. Γιατί; Επειδή έτσι αποφασίστηκε από την αστυνομία του Μιλάνου. Η απόφαση αυτή προήλθε λόγω του αιτήματος της Ρόμα για την προστασία του παίκτη της. Οι οπαδοί της Ιντερ, μάλιστα, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για αυτήν την απόφαση μέσω κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Σε μια ανάρτησή τους, αναφέρουν ότι πρόκειται για μία ακόμη καταχρηστική απόφαση, επισημαίνοντας ότι πριν από δύο χρόνια οι οπαδοί της Φιορεντίνα χρησιμοποίησαν 10.000 σφυρίχτρες σε έναν αγώνα χωρίς να απαγορευθεί.

“Ο νόμος δεν ισχύει για όλους”, είναι το μήνυμα της ομάδας Curva Nord, η οποία θα εκφράσει τη δυσαρέσκειά της αποκλειστικά μέσω της φωνής της ή μέσω πανό για τον Λουκάκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ