Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Προχωρούμε με αισιοδοξία, θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά»

Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Προχωρούμε με αισιοδοξία, θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά»

Με μια εντυπωσιακή τελευταία δεκάλεπτη εμφάνιση (28-11) και με 16 εύστοχα τρίποντα συνολικά, η ομάδα του Προμηθέα κέρδισε με 96-73 τον Κολοσσό στην Πάτρα.

Μετά τον αγώνα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την απόδοση και επισήμανε την εξαιρετική εμφάνιση των νέων παιδιών όπως ο Θανάσης Μπαζίνας και ο Νίκος Πλώτας.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο του ματς. Χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά είναι αναμενόμενο. Μετά από έναν απαιτητικό αγώνα με τη Μάλαγα, δεν ήταν εύκολο να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό για 40 λεπτά. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Επίσης, δεν είναι εύκολο να παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε με αισιοδοξία για το υπόλοιπο της σεζόν».

Σχετικά με τους νεαρούς παίκτες που ξεχώρισαν: «Ο Πλώτας, ο Μπαζίνας, ο Καραγιαννίδης είναι το μέλλον του Προμηθέα. Ανταποκρίνονται στην προπόνηση, είναι αφοσιωμένοι και πειθαρχημένοι, οπότε θα τους δώσουμε ευκαιρίες. Ο Πλώτας ήταν εξαιρετικός σήμερα, πολύ σοβαρός και αποτελεσματικός στην επίθεση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτούς, καθώς ο ελληνικός μπασκετικός χώρος χρειάζεται νέα πρόσωπα. Ο Προμηθέας υποστηρίζει αυτήν τη διαδικασία και η συμμετοχή τους σε μια ομάδα που κυριαρχεί στην ελληνική μπασκετική σκηνή και βρίσκεται μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, είναι σημαντική για όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ