Η Βασιλεία Γκουζίνη νέα προπονήτρια του Παναθηναϊκού

Η Βασιλεία Γκουζίνη νέα προπονήτρια του Παναθηναϊκού

Η Βασιλεία Γκουζίνη αναλαμβάνει τη θέση της Ελένης Καπογιάννη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Η προσθήκη της εμπειρης Ελληνίδας τεχνικού ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη, εμπιστευόμενος την πολύχρονη εμπειρία και προϋπηρεσία της στον χώρο, καθώς η Γκουζίνη έχει υπηρετήσει ως προπονήτρια σε μερικές από τις σημαντικότερες ομάδες της Α1 κατηγορίας και υπήρξε βοηθός στις “πράσινες”.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνεργασία του με την προπονήτρια Βασιλεία Γκουζίνη για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Με αυτήν τη σημαντική κίνηση, ο Παναθηναϊκός ενισχύει τον πάγκο του με μια προπονήτρια που διαθέτει εκτενή παρουσία. Το βιογραφικό της ως αθλήτρια περιλαμβάνει εμπειρίες σε πολλές ομάδες και σημαντικές διακρίσεις, ενώ ως προπονήτρια έχει υπηρετήσει σε διάφορους σωματείο ως επιτυχημένη προπονήτρια και γυμνάστρια.”

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com, η Βασιλεία Γκουζίνη τονίζει: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα να γίνω προπονήτρια στον Παναθηναϊκό. Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, σε μια ομάδα που γνωρίζω καλά. Με στόχο την επίτευξη των υψηλών στόχων του συλλόγου, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά και να δώσουμε το καλύτερο από εμάς.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ