Η Σαμπαντέλ νικάει τον Άλιμο με 14-7 στο Champions League πόλο γυναικών

Η Σαμπαντέλ νικάει τον Άλιμο με 14-7 στο Champions League πόλο γυναικών

Ο Άλιμος γνώρισε ήττα από τη Σαμπαντέλ με 14-7 στον δεύτερο αγώνα του Champions League πόλο γυναικών. Παρότι οι Έλληνες πολίστριες πάλεψαν, η πρωταθλήτρια Ευρώπης επέδειξε την υψηλή της απόδοση και κατάφερε να κερδίσει με άνεση στο δεύτερο μέρος.

Η ισπανική ομάδα προηγήθηκε με 3-1 αλλά ο Άλιμος αντιδράσει και μείωσε το σκορ σε 6-5 μέχρι το ημίχρονο. Ωστόσο, η Σαμπαντέλ ήταν ασταμάτητη και κατάφερε να επικρατήσει του Άλιμου με το τελικό σκορ 14-7.

Η πρώτη σκόρερ για τον Άλιμο ήταν η Κοντογιάννη με τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα ήταν: 3-1, 3-4, 4-1, 4-1.

Οι παίκτριες της Σαμπαντέλ που συμμετείχαν στο ματς ήταν οι Εστέρ Ράμος, Ορτίθ Ρέγιες, Λέιτον (2 γκολ), Φαν ντερ Σλουτ (2 γκολ), Κόινινγκ (1 γκολ), Κασάδο, Τζουστίνι (2 γκολ), Γκαρσία Κοντόι (1 γκολ), Φόρκα (1 γκολ), Ορτίθ Μουνιόθ (1 γκολ), Γιουράντο, Γκονζάλεθ (4 γκολ), Καράσκο.

Οι παίκτριες του Άλιμου ΝΑΣ BETSSON που συμμετείχαν στο ματς ήταν οι Τζούρκα, Μέγκενς (1 γκολ), Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου (2 γκολ), Χαλδαίου, Ασημάκη, Βασιλεία Καρυπίδου, Κούλχαας (1 γκολ), Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη (3 γκολ), Αρχοντάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ