Η Ρεάλ προσφέρει μόλις 1,5 εκατομμύρια για τον Χοσέλου, αντίθετα με τα πολύ μεγαλύτερα ποσά της Αγγλίας!

Η Ρεάλ προσφέρει μόλις 1,5 εκατομμύρια για τον Χοσέλου, αντίθετα με τα πολύ μεγαλύτερα ποσά της Αγγλίας!

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον 15ο τελικό του Champions League. Οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στην κορυφή, κατακτώντας τον τίτλο για 9η φορά, με τον Κάρλο Αντσελότι να γίνεται ο πρώτος προπονητής με πέντε τέτοια τρόπαια στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Χοσέλου, που προσέθεσε την εμπειρία του στην Ρεάλ, είχε λιγότερη επιτυχία στην Premier League. Παρόλα αυτά, στα 34 του χρόνια έγινε πρωταθλητής Ευρώπης, βοηθώντας την ομάδα στον δρόμο προς τον τελικό, αν και δεν έπαιξε σε κανένα ματς.

Η Ρεάλ τώρα θα αποφασίσει εάν θα διατηρήσει τον Χοσέλου την επόμενη σεζόν, με μόλις 1,5 εκατομμύρια ευρώ να είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσει στην Εσπανιόλ. Αν γίνει αυτή η μεταγραφή, τότε η Εσπανιόλ θα βγάλει έναν πρωταθλητή Ευρώπης με τη 52η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της.

Σε σύγκριση με την πώληση του Χοσέλου, τα ποσά που δαπάνησαν οι Νιούκαστλ και η Στόουκ για άλλες μεταγραφές φαίνονται τεράστια, με τη Στόουκ να έχει πληρώσει 8 εκατομμύρια για τον Ανόβερο, πριν από εννέα χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ