Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην έχει «Ζιντάν» μετά από 23 χρόνια

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην έχει «Ζιντάν» μετά από 23 χρόνια

Είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν ο Τέο Ζιντάν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσει ένα απίθανο σερί που διήρκεσε 23 χρόνια με παίκτη ή προπονητή με το θρυλικό όνομα “Ζιντάν”.

Το 2001, ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε τη μεγάλη μεταγραφή στη Ρεάλ από τη Γιουβέντους και αγωνίστηκε στην Ισπανία για 5 χρόνια πριν αποσυρθεί το 2006.

Από τότε, οι γιοι του, Έντσο, Λούκα, Τέο και Ελαίαζ, βρέθηκαν στις ακαδημίες της ομάδας. Με την επιστροφή του Ζινεντίν ως διευθυντή αθλητισμού και προπονητή, πάντοτε υπήρχε κάποιος Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι αποχωρήσεις των Ζιντάν άρχισαν το 2017 με τον Έντσο να φεύγει για την Αλαβές. Ακολούθησε ο Λούκα που πήγε στη Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Ζινεντίν τελείωσε τη δεύτερη θητεία του ως προπονητής της Ρεάλ το 2021.

Ο Ελαίαζ μεταφέρθηκε από τη Ρεάλ Καστίγια στην αναπτυξιακή ομάδα της Ρεάλ Μπέτις το 2021. Τέλος, ο Τέο πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν μετά την επιτυχημένη παρουσία του στη Κάστιγια και ενδεχομένως να αναζητήσει νέα ευκαιρία σε άλλη ομάδα ως επαγγελματίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ