«Η μητέρα του Μαγκουάιρ εκρήγνυται: «Αυτά δεν πρέπει να συμβούν σε άλλα παιδιά, είναι απαράδεκτο!»

Για μια ακόμη φορά, ο Χάρι Μαγκουάιρ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αυτή τη φορά για αρνητικούς λόγους, και η μητέρα του έφερε τη γνώμη της. Θεωρεί ότι όλα αυτά είναι απαράδεκτα, τονίζει ότι ο γιος της παλεύει για την ομάδα του και τη χώρα του, και ελπίζει να μην παθαίνει ανάλογα κακό κάποιο άλλο παιδί.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Ως μητέρα, βλέποντας το επίπεδο αρνητικών και υβριστικών σχολίων που αντιμετωπίζει από ορισμένους οπαδούς, ειδικούς και τα μέσα ενημέρωσης, θεωρώ απαράδεκτο και ντροπιαστικό για κάθε πτυχή της ζωής, πόσο μάλλον για κάποιον που εργάζεται σκληρά για τον σύλλογο και τη χώρα του.

Ήμουν εκεί στις κερκίδες, όπως συνηθίζω, και αυτό που δημιουργείται για το τίποτα δεν είναι αποδεκτό.

Κατανοώ ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν συναίσθημα, τόσο θετικά όσο και αρνητικά, αλλά αυτό που βιώνει ο Χάρι υπερβαίνει κατά πολύ τον αθλητισμό.

Για μένα, δεν είναι σωστό να βλέπω το παιδί μου να υποφέρει ό,τι υποφέρει. Δεν θα ήθελα να βλέπω άλλους γονείς ή παίκτες να βιώνουν κάτι ανάλογο στο μέλλον, ιδιαίτερα τα νεαρά αγόρια και κορίτσια που κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα».

Ο Χάρι έχει μεγάλη καρδιά και είναι σπουδαίο που έχει ψυχική δύναμη και μπορεί να αντιμετωπίσει ό,τι του συμβαίνει, αφού κάποιοι άλλοι μπορεί να μην έχουν τη δύναμη να το αντιμετωπίσουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ