Η Μίλαν ετοιμάζεται για το μέλλον τού Μενιάν

Η Μίλαν σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Μενιάν, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μενιάν, βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα. Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το 2026 και η ομάδα έχει εκφράσει την επιθυμία να το ανανεώσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις περιπλέκονται. Ο Μενιάν ζητά αύξηση του ετήσιου μισθού του σε 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Μίλαν προσφέρει πολύ λιγότερα από αυτό το ποσό.

Ως εκ τούτου, η Μίλαν εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα, με τον Μικέλε Ντι Γκρεγκόριο από την Μόντσα να είναι ένα πιθανό όνομα για αντικατάσταση, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Το μέλλον του Μενιάν παραμένει αβέβαιο, καθώς άλλες ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και οι ομάδες της Αγγλίας εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η Μίλαν βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πρέπει να εξετάσει όλες τις πιθανότητες, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας πώλησης του τερματοφύλακα το επόμενο καλοκαίρι, εάν λάβει μια πολύ επωφελή πρόταση. Παρόλη την αντίξοη κατάσταση, η Μίλαν εξακολουθεί να φέρνει εναλλακτικές λύσεις στο τραπέζι με στόχο να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ