Η Μίλαν επιλέγει νέο επιθετικό τον Ιανουάριο – Ο πρώτος στόχος είναι Γάλλος

Η Μίλαν επιλέγει νέο επιθετικό τον Ιανουάριο – Ο πρώτος στόχος είναι Γάλλος

Η Μίλαν έχει καταλάβει ότι είναι αναγκαία η απόκτηση ενός σέντερ φορ και ο στόχος για τον ερχόμενο Ιανουάριο έχει ήδη επιλεγεί.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Μίλαν ήταν η πιο ενεργή ιταλική ομάδα με δέκα μεταγραφές, μερικές εξ αυτών επιθετικού χαρακτήρα, όπως οι Τσουκουέζε, Οκαφόρ και Πούλισικ. Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν είναι καθαρός φορ. Ο μόνος επιθετικός που διαθέτει η ομάδα είναι ο Γιόβιτς, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει τις ικανότητές του. Γι’ αυτόν το λόγο, οι ευθύνες πέφτουν στον Ζιρού, που παρόλο που έχει αποδείξει την αξία του, είναι ήδη 37 ετών και δεν μπορεί να αγωνίζεται σε κάθε ματς ή να μην έχει ανάσες. Έτσι, η Μίλαν έχει αποφασίσει να εντάξει έναν καινούργιο επιθετικό στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με τις σημερινές εκθέσεις στην Ιταλία, η Μίλαν έχει ορίσει ως πρώτο στόχο της τον 23χρονο Καναδό Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ. Ο παίκτης αυτός είχε συζητηθεί για τη Νάπολι και τη Γιουβέντους, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατέθεσε πρόταση στη Λιλ, η οποία τον κοστολόγησε στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025 και στη Γαλλία υπολογίζεται ότι η τιμή του έχει πέσει ήδη στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον παίκτη και η Μίλαν ετοιμάζει το σχέδιό της για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ