Η Καπογιάννη μιλάει για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την εμπειρία της Παναθηναϊκού

Η Καπογιάννη μιλάει για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την εμπειρία της Παναθηναϊκού

Με σκορ 87-62, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η Ελένη Καπογιάννη σχολίασε τη νίκη, την ενσωμάτωση της ομάδας δίπλα στο ανδρικό τμήμα και τον ρόλο της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2025.

Η Καπογιάννη δήλωσε στο EOK WebRadio:

“Ο τελικός είχε δυσκολία και στρες, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε τον τίτλο με πολύ σωστή προετοιμασία. Η πνευματική μας λειτουργία ήταν εξαιρετική και οδήγησε στην αξιοπρεπή νίκη”.

Σχετικά με το πως κερδίσαμε τις Εσπερίδες και την εμπειρία του να κάθεται το τμήμα γυναικών δίπλα στο ανδρικό, τόνισε: “Η εμπειρία μας δεν έπαιξε ρόλο. Αυτό ήταν ένα διαφορετικό ματς, δεν είχε σημασία η προϊστορία και η θέση των ομάδων. Χρειαζόταν σοβαρότητα, πνευματική καθαρότητα και σεβασμός”.

Σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, είπε: “Θα προσεγγίσουμε το ματς με σοβαρότητα και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για το πρωτάθλημα στα play-offs”.

Τέλος, σχολίασε την ανάληψη του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2025 από την Ελλάδα: “Θα βοηθήσει πολύ το μπάσκετ γυναικών και ελπίζω να δούμε θετικές εξελίξεις στο μέλλον”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ