Η Γυναικεία Ομάδα του ΠΑΟΚ Ξανά στην Κορυφή στα Βραβεία του ΠΣΑΠΠ

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το ένατο σερί πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και το 18ο συνολικά στην ιστορία του, κερδίζοντας τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στη διοργάνωση του ΠΣΑΠΠ και επιβραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ στην εκδήλωση του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής τη Δευτέρα.

Η Βάσια Γιαννακά αναδείχτηκε κορυφαία παίκτρια και η Γεωργία Χαλατσογιάννη κορυφαία νέα, και οι δύο ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Η αρχηγός, Θωμαΐς Βαρδαλή, εξέφρασε την εκτίμησή της προς τον ΠΣΑΠΠ και τη συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο γυναικών, ευχαριστώντας επίσης τους προπονητές, τη διοίκηση, τον Θανάση Κατσαρή και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υποστήριξη στο τμήμα τους.

Η Βάσια Γιαννακά τόνισε τη σημασία που έχει ο ΠΣΑΠΠ στην υποστήριξη και ανάδειξη του ποδοσφαίρου γυναικών, ευχαριστώντας την οικογένειά της, τον ΠΑΟΚ και την προηγούμενή της ομάδα, το Μεσολόγγι.

Η Γεωργία Χαλατσογιάννη εξέφρασε την εκτίμησή της για τη νοοτροπία της ομάδας και τη σημασία του βραβείου στην προσπάθεια βελτίωσής της, ευχαριστώντας τους συντεχνιά της, τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή της, Λευτέρη Κανάτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ