Η Εθνική γυναικών Κ19 ηττήθηκε από την Τσεχία – Το μέλλον κρίνεται με την Ουαλία στο League A

Η Εθνική γυναικών Κ19 υπέστη ήττα με 2-0 από την Τσεχία, σε ένα αγώνα για την 2η αγωνιστική του πρώτου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Η παραμονή στο League A θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ουαλία. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου στο Κάρντιφ. Στο σημερινό παιχνίδι, οι Τσέχες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικά, κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, με την Κρεΐτσοβα να σκοράρει στο 49′ και στο 57′ λεπτό.

Η σύνθεση της Τσεχίας περιλάμβανε τις εξής παίκτριες: Γίλκοβα, Μρασκόβα, Αμπαντάλοβα, Μπάρκοβα, Κρεΐτσοβα, Σετνίτσκοβα (46′ Καλντέσοβα), Μπέντοβα, Χλαβάτσοβα (82′ Κρούτοβα), Φρεϊσλέροβα (27′ Τρούξοβα), Γιαντσάροβα, Βιτόβα (66′ Πολάσκοβα).

Από την πλευρά της Ελλάδας, η ομάδα σχηματίστηκε από τις παρακάτω παίκτριες: Πεταλωτή, Κουκουλάκη, Ζαγκλή (63′ Ραπάνη), Τσαρουχά, Φακίνου (54′ Λαζαράκη), Γιοβάνη, Μπριάνα (86′ Αεράκη), Κωστοπούλου, Νταρζάνου, Καρυπίδη, Χαλατσογιάννη (86′ Σιαφαρίκα).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ