Η επιβεβαίωση της αποχώρησης του Lorenzo Brown από τη Μακάμπι!

Η επιβεβαίωση της αποχώρησης του Lorenzo Brown από τη Μακάμπι!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά της και το έκτο στα τελευταία επτά χρόνια, μετά τη νίκη επί της αιώνιας αντιπάλου της, Χάποελ, στο εντυπωσιακό ντέρμπι τίτλου (82-74) στο «Γιάντ Ελιγιάου».

Η ομάδα ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, με τον Josh Nebo να αποτελεί παρελθόν μετά τη μεταγραφή του στην Armani Milano, ενώ αναμένεται η αναχώρηση και των Dwayne Baldwin και Bonus Coulson που αναζητούν τον επόμενο προορισμό στην καριέρα τους.

Ωστόσο, ακόμη ένας αστέρας αποχωρεί από τη Μακάμπι. Ο Lorenzo Brown, μετά την κατάκτηση του τίτλου, δήλωσε πως δεν θα συνεχίσει στο Ισραήλ, αναζητώντας την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό του και την οικογένειά του για το μέλλον του.

«Περάσαμε πολλά μαζί αυτή τη σεζόν. Είμαι υπερήφανος για τους φίλους μου. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου εδώ. Θα ‘θελα πολύ να μείνω, αλλά είναι δύσκολο. Δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι την επόμενη σεζόν, αλλά η καρδιά μου είναι εδώ. Πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου», δήλωσε ο Brown, λίγες ώρες μετά από δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Panathinaikos BC.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ