Η Ελληνική Ομάδα 4Χ100 Mixed Ακυρώθηκε στον Τελικό στο Βελιγράδι

Η Ελληνική Ομάδα 4Χ100 Mixed Ακυρώθηκε στον Τελικό στο Βελιγράδι

Κι έτσι, παρόλο που τερμάτισε στην τρίτη θέση, η ελληνική ομάδα τελικά δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στον τελικό αγώνα των 4Χ100 mixed στο Βελιγράδι. Μια προσπάθεια εκκίνησης που έγινε λίγο νωρίτερα από τη Νότα Δράκου στον τελευταίο αγώνα οδήγησε στην αποκλειστικότητα της ελληνικής ομάδας και στην απώλεια του χάλκινου μεταλλίου. Έτσι, η αρχική τρίτη θέση που είχε κατακτηθεί, ακυρώθηκε μετά την απόφαση των κριτών.

Η πρώτη θέση καταλήχθηκε στην Πολωνία, αλλά και εκεί ακυρώθηκε, ενώ η δεύτερη θέση πήγε στο Ισραήλ. Τελικά, οι Ισραηλινοί αναδείχθηκαν ως πρωταθλητές Ευρώπης με συνολικό χρόνο 3:45.74, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Γερμανοί με 3:48.12, παρότι αρχικά ήταν στην τέταρτη θέση, και στην τρίτη θέση οι Ούγγροι, με χρόνο 3:48.79, παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν στην πέμπτη θέση.

Οι υπόλοιποι μέλη της Ελληνικής Ομάδας ήταν οι Βαγγέλης Μακρυγιάννης, ο Γιώργος Ασπουγαλής και η Γεωργία Δαμασιώτη, που προσπάθησαν σκληρά αλλά δυστυχώς η ακύρωση ανέτρεψε τα σχέδιά τους. Λυπάμαι που δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη θέση τους, αλλά ο αθλητισμός είναι τέτοιος, γεμάτος ανατροπές και απρόοπτα στιγμιότυπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ