Η Ελένη Καπογιάννη μιλά για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Η Ελένη Καπογιάννη μιλά για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη, μίλησε για την εξαιρετική προετοιμασία της ομάδας της, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Επίσης, η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού, Τζίλιαν Αλέιν, εξέφρασε την υπερηφάνειά της για την ομάδα της, ενώ ο προπονητής των Εσπερίδων, Θάνος Σόφτσης, έκανε επίσης τα σχόλιά του.

Τζίλιαν Αλέιν (MVP τελικού): «Θέλω να εκφράσω την υπερηφάνειά μου για την ομάδα μου, το προπονητικό επιτελείο και τους φιλάθλους μας. Η προπονήτρια μας μας προετοίμασε άψογα για τον αγώνα. Ολες μας δούλεψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα αυτό».

Ελένη Καπογιάννη (προπονήτρια Παναθηναϊκού): «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτήν την κατάκτηση. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για την απόλυτη συγκέντρωσή τους από την αρχή. Η νίκη απαιτεί εκτός από θέληση, και σκληρή δουλειά και επί αυτού το κομμάτι πήραμε υψηλό βαθμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στις Εσπερίδες για την προσπάθεια και την γενικότερη πορεία τους φέτος, καθώς είναι η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος. Κατακτήσαμε δικαιολογημένα τη νίκη και τον τίτλο».

Θάνος Σόφτσης (προπονητής Εσπερίδων): «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Παναθηναϊκού, που δεν γνώρισε ήττα φέτος και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Συγχαρητήρια επίσης στην Ελένη Καπογιάννη. Υπερηφάνεια όμως και για τις Εσπερίδες, που κατέλαβαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και έφτασαν μέχρι τον τελικό. Έτσι, μόνο περηφάνια για τα κορίτσια. Τιμητικά αξίζουν και στη διοίκηση, που υποστήριξε αυτήν την προσπάθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ