Η «Daily Mail» αναφέρει ότι οπαδοί της Μπράιτον δέχθηκαν δακρυγόνο κατά λάθος στην Opap Arena

Σύμφωνα με την «Daily Mail», οπαδοί της Μπράιτον δέχθηκαν δακρυγόνα… από ατύχημα όταν η ελληνική αστυνομία προσπάθησε να αποµακρύνει οπαδούς της ΑΕΚ μετά την αναμέτρηση του Europa League στην «OPAP Arena» (0-1).

Σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκαν στα social media, λάτρεις των «γλάρων» προσπαθούσαν να προστατευτούν κρατώντας τη μύτη και το στόμα τους από τα δακρυγόνα. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να αποµακρύνει οπαδούς της «Ένωσης» που ήταν κοντά στο διαχωριστικό πλεξιγκλάς με την κερκίδα των φιλοξενούμενων και δεν αποχωρούσαν.

Παρόλα αυτά, το κλίμα μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων ήταν άριστο και δεν υπήρξαν έκτροπα. Η Μπράιτον εξέφρασε την άποψή της για το συμβάν: «Για άλλη μια φορά οι ταξιδιώτες οπαδοί της Μπράιτον τίμησαν τον σύλλογο και υποστήριξαν την ομάδα σε μια ιστορική βραδιά. Είμαστε ενήμεροι για έναν μικρό αριθμό μικροεπεισοδίων μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Αυτό επηρέασε κατά λάθος αρκετούς οπαδούς της Μπράιτον. Θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα ζητήσουμε διευκρινίσεις από την ΑΕΚ -που ως σύλλογος ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες- και από την UEFA, αλλά προς το παρόν δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ