Γκιώνης: «Θέλω να καταφέρουμε το καλύτερο φινάλε στο Παρίσι, μετά θα δωθεί χώρο στους νεότερους»

Γκιώνης: «Θέλω να καταφέρουμε το καλύτερο φινάλε στο Παρίσι, μετά θα δωθεί χώρο στους νεότερους»

Ο Παναγιώτης Γκιώνης μίλησε για τη μεγάλη πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και αποκάλυψε τα σχέδιά του για το μέλλον του στον αθλητισμό. Ο πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την έκτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφιερώνοντάς την στον προπονητή του.

Όσον αφορά στην πρόκρισή του, αναφέροντας: «Ήταν μια συγκινητική στιγμή στην καριέρα μου! Με τον προπονητή μου κλάσαμε συγκινητικά μαζί! Αυτή τη φορά η αφιέρωσή μου πηγαίνει πρώτα στον προπονητή μου Κώστα Βατσακλή, που με στήριξε απόλυτα σε κάθε στιγμή. Τώρα σκέφτομαι το Παρίσι και στη συνέχεια θα δώσω χώρο στα νέα ταλέντα. Είναι σημαντικό να δίνουμε ευκαιρίες στους νεότερους αθλητές να αναπτυχθούν».

Αναφερόμενος στη δυσκολία των αγώνων, ανέφερε ότι παρά τα τραύματα, κατάφερε να προχωρήσει και να επιτύχει την πρόκριση. Σχετικά με το μέλλον του, εξέφρασε την πρόθεσή του να αφήσει σιγά-σιγά την εθνική ομάδα μετά το Παρίσι και να επικεντρωθεί σε ατομικά διεθνή τουρνουά. «Μετά το Παρίσι, θα επικεντρωθώ σε ατομικές δραστηριότητες και θα αφήσω χώρο στη νέα γενιά. Ελπίζω ότι μέσα από την επιτυχία μου, νέοι αθλητές θα βρουν κίνητρο και θα αγαπήσουν το πινγκ πονγκ», δήλωσε ο Γκιώνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ