Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Μου αρέσει να αντιμετωπίζω προκλήσεις, δεν προτιμώ τα απλά και τα εύκολα»

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Μου αρέσει να αντιμετωπίζω προκλήσεις, δεν προτιμώ τα απλά και τα εύκολα»

Ο προπονητής Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη θητεία του στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, κατακτώντας πρωταθλητισμό, κύπελλο και την Αδριατική Λίγκα στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα. Τώρα, αναζητά μια ακόμη επιτυχία στην Ευρωλίγκα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη σχέση του με τον Μίλος Τεόντοσιτς και έκανε σύγκριση μεταξύ της νοοτροπίας στην Ελλάδα και τη Σερβία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος είναι μεγάλη ευλογία για κάθε προπονητή, λόγω του ταλέντου του και της ισχυρής προσωπικότητάς του. Είναι τιμή για μένα να τον προπονώ και πιστεύω πως η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας».

Για τις συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα και τη Σερβία: «Η πίεση στους μεγάλους συλλόγους που έχω εργαστεί στην Ελλάδα και τη Σερβία είναι παρόμοια, και μου αρέσει αυτή η πρόκληση. Βλέπω το ποδόσφαιρο ως χόμπι και το να αντιμετωπίζω δυσκολίες μου προσφέρει ικανοποίηση. Δεν προτιμώ τα εύκολα, αλλά αντιμετωπίζω την πίεση με χαρά και αποφασιστικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ