Γιαννακόπουλος: «Να παρευρεθούν στο ΟΑΚΑ ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της ΕΟΚ και οι Αγγελόπουλοι»

Γιαννακόπουλος: «Να παρευρεθούν στο ΟΑΚΑ ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της ΕΟΚ και οι Αγγελόπουλοι»

Η απόφαση για τον τίτλο της Stoiximan Basket League θα πάρει σάρωση σε πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ μετά την επιτυχία του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να καλεί στον τελευταίο αγώνα τον πρωθυπουργό, τον υφυπουργό αθλητισμού, τον πρόεδρο της ΕΟΚ και τους προέδρους του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας: «Αυτή την πρόταση έχω να κάνω. Όλοι μαζί, να δούμε, είναι σωστά τα πράγματα; Κι αν δεν είναι, να τα διορθώσουμε».

Αναλυτικά:

«Σε λίγες ημέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του πρωταθλήματος μεταξύ της πρώτης και της τρίτης καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολλά παράπονα από όλους. Εγώ θα ήθελα να ζητήσω την παρουσία του πρωθυπουργού, του υφυπουργού αθλητισμού, του προέδρου της ομοσπονδίας, των προέδρων του Ολυμπιακού και να καθίσουμε όλοι να παρακολουθήσουμε τον αγώνα.

Για να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα και να δείξουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, όπως επισημαίνει και ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του. Αυτή είναι η πρόταση μου. Όλοι μαζί, να παρακολουθήσουμε και να εξετάσουμε. Είναι όλα ορθά; Αν όχι, ας τα διορθώσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ