Γέμισε για τον Ράμος το ”Πιθχουάν”: «Η καρδιά μου ανήκει στη Σεβίλλη και τη Ρεάλ»

Το γνωστό «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τον Sergio Ramos, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά από 16 χρόνια. Το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο με φιλάθλους που θέλησαν να δουν από κοντά τον 37χρονο αρχηγό. Ο Ramos εξέφρασε την αγάπη του και στις δύο ομάδες, θεωρώντας ότι η καρδιά του ανήκει και στις δυο.

Ο Ramos, που έδωσε και δάκρυα κατά τη διάρκεια του γεγονότος, ελπίζει ότι οι φίλοι του θα τον υποδεχθούν με αγάπη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ενώ αυτός έχει την ίδια αγάπη για τους οπαδούς της Μαδρίτης.

«Έχω περάσει τη μισή μου ζωή στη Σεβίλλη και τη μισή μου ζωή στη Μαδρίτη, η καρδιά μου είναι διχοτόμημένη και ελπίζω μόνο να με δεχτούν με την ίδια αγάπη που έχω για αυτούς», δήλωσε ο Ramos. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον κόσμο της Σεβίλλης για την αγάπη που του έχουν δείξει και ζήτησε συγγνώμη από όσους αισθάνθηκαν ότι έκανε λάθη στο παρελθόν. Τέλος, υποσχέθηκε να υπερασπίσει τη φανέλα της ομάδας και να αλλάξει την άποψη όσων διαφωνούν μέσα από τις επιδόσεις και τους στόχους του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ