Φορτούνης: «Η Φράιμπουργκ ήταν αποτελεσματικότερη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση»

Ο Κώστας Φορτούνης αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ, τονίζοντας ότι η γερμανική ομάδα ήταν πιο αποτελεσματική και πέτυχε τα τρία γκολ της. Ωστόσο, εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα του και τόνισε τη σημασία της προπόνησης για τη μείωση των λαθών. Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη τους και δήλωσε αποφασισμένος να ικανοποιήσει τους οπαδούς στο επόμενο ματς.

Ο Φορτούνης ανέφερε ότι, παρόλο που ο Ολυμπιακός είχε καλή εμφάνιση, η Φράιμπουργκ είχε την ανώτερη ευστοχία στις τρείς φάσεις που πέτυχε γκολ. Επισήμανε επίσης ότι το να δέχεσαι τρία γκολ στην έδρα σου είναι πολλά και ανέφερε τη σημασία της επόμενης αναμέτρησης. Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη εργασίας κατά την προπόνηση για την αποφυγή λαθών, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή τους.

Ο Φορτούνης σημείωσε επίσης ότι η ομάδα του πρέπει να προχωρήσει στην Ευρώπη βήμα-βήμα και να καλύψει το χαμένο έδαφος στον όμιλο. Εκφράζοντας την εκτίμησή του για την προσπάθεια της ομάδας, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή τους και δήλωσε διατεθειμένος να τους ανταμείψει στο επόμενο ματς με την Κηφισιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ