Φίλιπ Πετρούσεφ: Χαρά μου που είμαι στον Ολυμπιακό, είναι η ευκαιρία να βελτιωθώ στην Ευρώπη

Φίλιπ Πετρούσεφ: Χαρά μου που είμαι στον Ολυμπιακό, είναι η ευκαιρία να βελτιωθώ στην Ευρώπη

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την απόφασή του να επιστρέψει και να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Σε συνέντευξή του στο «meridiansport.rs», μίλησε θετικά για τη ζωή στην Αθήνα και την εμπειρία του στο ΝΒΑ, όπου δεν είχε την απαραίτητη επιτυχία και ανταλλάχθηκε γρήγορα από τους Σίξερς, κάτι που τον έκανε να επιλέξει την επιστροφή του στην Ευρώπη για να προοδεύσει.

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ ανέφερε: «Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος που αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πω κακή λέξη για την Αθήνα. Μου θυμίζει λίγο τη Σερβία, αλλά όταν έχεις τη θάλασσα και τον ήλιο κοντά σου, όλα γίνονται θετικά. Είναι υπέροχο να παίζεις μπάσκετ στην Ελλάδα. Χρειάστηκε λίγος χρόνος να βρω το ρυθμό μου και τη φόρμα μου. Τώρα, μετά τον τραυματισμό μου, αισθάνθηκα έτοιμος με την ομάδα. Ήμουν σε καλή κατάσταση μέχρι τον τραυματισμό μου».

Σχετικά με την εμπειρία του στο ΝΒΑ, αναφέρει: «Υπήρχε ακόμη επιθυμία να αγωνιστώ στο ΝΒΑ, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο όπως παλιότερα. Στο ΝΒΑ, χρειάζεσαι τύχη και υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Ήθελα να αγωνιστώ και να βελτιωθώ, αυτό με οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψω στην Ευρώπη».

Τέλος, αναφέρθηκε στον λόγο που ο Ερυθρός Αστέρας δεν προχώρησε περισσότερο στην Ευρωλίγκα τη σεζόν 2022/23, αναφέροντας ότι η απουσία του Καμπάτσο ήταν μεγάλο μειονέκτημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ