Επιθέσεις στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου-Ρήγα Φεραίου: Καταγγελίες για απειλές από παράγοντα!

Επιθέσεις στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου-Ρήγα Φεραίου: Καταγγελίες για απειλές από παράγοντα!

Το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού Βόλου και Ρήγα Φεραίου σημείωσε επεισόδια ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων. Και οι δύο ομάδες έκαναν σκληρές ανακοινώσεις κατηγορώντας ο ένας τον άλλο. Η ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου αναφέρει ότι “Οπαδοί με επιθετική και βίαιη στάση, που δεν έχουν καμία θέση στο χώρο του γηπέδου, βρέθηκαν να έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ιθύνοντες παράγοντες παρακολουθούσαν το “θέαμα” χωρίς καμία αντίδραση.” Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός Βόλου καταγγέλλει απειλές από παράγοντα της αντίπαλης ομάδας.

Ανακοίνωση Ρήγα Φεραίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Καταδικάζουν τη βία που εμφιλοχωρεί στα γήπεδα και καλούν τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν της υπόθεσης με αίσθημα δικαιοσύνης προκειμένου να διασφαλίσουν την εξάλειψη παρόμοιων πρακτικών. Αναφέρουν επίσης την παρουσία οπαδών με επιθετική και βίαιη στάση και εκφράζουν την απαισιοδοξία τους για την πορεία του αθλητισμού σε τέτοιο περιβάλλον.

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Βόλου

Η ομάδα Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει ότι δέχθηκε απειλές από παράγοντα της αντίπαλης ομάδας και εκφράζει τη λύπη της για την περιστατικότητα. Καλεί τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν της υπόθεσης και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα.

Δείτε το βίντεο του αγώνα

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζεται, και παρά τις δηλώσεις και τις καταγγελίες, η ελπίδα είναι πως η κατάσταση θα διευθετηθεί ειρηνικά.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ