Επιστροφή μετά από 14 χρόνια το τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας» του Πανιωνίου

Επιστροφή μετά από 14 χρόνια το τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας» του Πανιωνίου

Με συμμετοχή από τις ομάδες του Παπάγου, Ψυχικού και Αμαρουσίου, επαναζωοποιείται το ιστορικό τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας» του Πανιώνιου το Σαββατοκύριακο 16-17/9. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η αναβίωση του τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας», προς τιμήν του αφανούς αλλά παραγωγικού εργάτη και οραματιστή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., ήταν προτεραιότητα για τη Διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών. Φέτος, για πρώτη φορά μετά από το 2009, θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά το Σαββατοκύριακο 16 και 17/9. Τρεις δυνατές ομάδες αποδέχθηκαν την πρόσκληση και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όμορφο μπασκετικό θέαμα ως πρεδάκισμα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων. Οι διασυναντήσεις θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας».

Πέρα από τον αγωνιστικό τμήμα, προγραμματίστηκε μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμηθεί η μνήμη του μεγάλου οραματιστή και για να εκπαιδευτούν οι νέες γενιές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, καθώς και να γνωρίσει ολόκληρος ο κόσμος του μπάσκετ ότι αυτό που αγαπάμε πρέπει να υπηρετείται με ανιδιοτελή αγάπη, όραμα και στρατηγική.

Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι ως εξής:

Σάββατο 16/9

  • 17:00: Μαρούσι – Ψυχικό
  • 19:00: Τιμητικές εκδηλώσεις για τη μνήμη του Ανδρέα Βαρίκα
  • 20:00: Πανιώνιος – Παπάγου

Κυριακή 17/9

  • 16:30: Αγώνας για την 3η θέση
  • 19:00: Αγώνας για την 1η θέση

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, κατόπιν απόφασης της Διοίκησης, προς τιμήν της μνήμης του Ανδρέα Βαρίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ