Ελβετία – Βοσνία: Τα τέσσερα γκολ από τους αναπληρωματικούς που δεν έσπασαν το ρεκόρ της διοργάνωσης

Ελβετία – Βοσνία: Τα τέσσερα γκολ από τους αναπληρωματικούς που δεν έσπασαν το ρεκόρ της διοργάνωσης

Δύσκολα κυλούσε το ματς ανάμεσα σε Ελβετία και Βοσνία για πάνω από μία ώρα. Μόλις όμως το ρολόι έγραψε 70 λεπτά, όλα άλλαξαν. Ο Μανζάμπι, ο Βάργκας και ο Μάχμιτς πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν το 0-0 σε ένα επιβλητικό 4-1 πριν το τελικό σφύριγμα.

Η σύγκριση με το παρελθόν

Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, οι Ελβετοί έγραψαν ιστορία στο Μουντιάλ 2026. Πρόκειται μόλις για τη δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την ιστορία των παγκοσμίων διοργανώσεων. Κανείς όμως δεν κατάφερε να φτάσει το απόλυτο ρεκόρ που κρατά από το μακρινό 1982.

Το ακατάρριπτο ρεκόρ

Όταν η Ουγγαρία διέλυσε με 10-1 το Ελ Σαλβαδόρ, οι αναπληρωματικοί είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε εκείνο το σκορ. Ο Κις είχε βάλει τρία γκολ, ενώ ο Σέντες και ο Ραμίρες συμπλήρωσαν το παζλ των αλλαγών που είδαν δίχτυα. Δύσκολα θα σπάσει αυτό το νούμερο, ακόμα και με τη φόρα που πήραν οι Ελβετοί χθες.

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα…σπάει! 48 ομάδες απ’ όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ