Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Ιωνικό για την προσφορά του Χρήστου Δάρα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Ιωνικό για την προσφορά του Χρήστου Δάρα

Ο Ιωνικός εξέφρασε δημόσια ευγνωμοσύνη προς τον Χρήστο Δάρα για τη συμβολή του στην ομάδα, με επιστολή που υπέγραψε η ΠΑΕ, καθώς και η οικογένεια Τσιριγώτη.

Οι ανθρώποι του Ιωνικού αναγνώρισαν την πολύτιμη συνεισφορά του κ. Δάρα στην ομάδα, τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως άνθρωπος.

Αναφορικά με την ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Με την παρούσα ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ιωνικός εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της και τη μεγάλη εκτίμησή της προς τον ιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα.

Ο κ. Δάρας, που συμπληρώνει πέντε χρόνια στον σύλλογό μας, παρέχει ανεκτίμητες ιατρικές υπηρεσίες με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ορθοπεδικός με μεγάλη εμπειρία, που υποστηρίζει τους αθλητές μας για την ασφάλειά τους και την υγεία τους, ενώ είναι παρών σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου, από την πρώτη ομάδα μέχρι τις ακαδημίες, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο.

Εκτός από την εμπειρία και τη γνώση του, είναι εξαιρετικός άνθρωπος, και τον ευχαριστούμε για την αφοσίωσή του στον κλάδο της ιατρικής. Η ΠΑΕ Ιωνικός και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Δάρα. Ευχόμαστε τα καλύτερα και του ευχόμαστε να είναι πάντα δίπλα μας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ