Δυσάρεστη ήττα για την Εθνική Γυναικών από τη Σερβία

Η Εθνική μας ομάδα υπέστη τη δεύτερη ήττα της στις πρώτες αγωνιστικές του Women’s Nations League, εμφανίζοντας αδυναμία και φεύγοντας από την έδρα της Σερβίας με ένα βαρύ 4-0.

Η Μιλιάνα Ιβάνοβιτς άνοιξε το σκορ για τις Σέρβες στο 16ο λεπτό, ενώ οι παίκτριες μας αντιμετώπισαν και τον τραυματισμό της Ανδρονίκης Μιχαλοπούλου.

Η Γιοβάνα Νταμνιάνοβιτς πρόσθεσε δύο ακόμη τέρματα για την Σερβία, με αποτέλεσμα οι παίκτριες μας να μείνουν με ένα μειονέκτημα τριών γκολ στο ημίχρονο.

Παρά την καλή εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο, η Σερβία διατήρησε το προβάδισμα που είχε από το πρώτο μέρος και πρόσθεσε ακόμη ένα γκολ, φτάνοντας το τελικό 4-0. Ο Έλληνας προπονητής έκανε αλλαγές στην ομάδα, ωστόσο το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες συγκινήσεις. Μετά τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, η Εθνική Γυναικών παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου.

Με αυτή την ήττα, η «γαλανόλευκη» παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς κανέναν βαθμό και με μόλις ένα σκορ ευνοϊκό και επτακάθαρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ