«Δρόμεια»: Οι Ολυμπιονίκες Λεμέτρ και Τζέμιλι στο Ελληνικό Μίτινγκ

«Δρόμεια»: Οι Ολυμπιονίκες Λεμέτρ και Τζέμιλι στο Ελληνικό Μίτινγκ

Στο μίτινγκ στίβου των «Δρόμειων» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, ξεχωρίζουμε τις συμμετοχές των Ολυμπιονικών Κριστόφ Λεμέτρ και Άνταμ Τζέμιλι, προσφέροντας λάμψη στο γεγονός.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ξεκινά στις 17.00 με τον αγώνα των 400μ. εμποδίων και ολοκληρώνεται με τους τελικούς των 100μ για άνδρες και γυναίκες μετά τις 20.00.

Οι Λεμέτρ και Τζέμιλι, που ξεχώρισαν στον αγώνα των 200μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα τρέξουν σε διαφορετικές αποστάσεις στα Δρόμεια.

Ο Άνταμ Τζέμιλι έχει εντυπωσιακή διαδρομή στα σκυταλοδρομήματα και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ ο Κριστόφ Λεμέτρ έχει σημαντικές επιδόσεις στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο μίτινγκ θα συμμετέχει και ο ανερχόμενος Έλληνας σπρίντερ, Σωτήρης Γκαραγκάνης, που πρόσφατα πήρε την πρώτη θέση στα 100μ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Γκαραγκάνης επισημαίνει τη σπουδαιότητα των υψηλού επιπέδου αγώνων στην Ελλάδα, όπως τα Δρόμεια, για τους Έλληνες αθλητές και υπογραμμίζει την ποιότητα και τη βελτίωσή τους κάθε χρόνο.

Τέλος, στα 4Χ100, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, η Ελλάδα θα λάβει μέρος με αντίστοιχες ομάδες που αναμένεται να προσφέρουν ανταγωνιστικές εμφανίσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ