Δοκιμάζεται νέο σύστημα εισόδου οπαδών στο γήπεδο με αναγνώριση παλάμης από την Γάνδη!

Δοκιμάζεται νέο σύστημα εισόδου οπαδών στο γήπεδο με αναγνώριση παλάμης από την Γάνδη!

Η σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της Γάνδης με τη Σταντάρ Λιέγης είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους γηπεδούχους. Όχι μόνο από αγωνιστικής άποψης, αλλά και γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου θα δοκιμάσουν μια νέα και πρωτοποριακή μέθοδο για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, εισήχθη στα πλαίσια δοκιμής ένα σύστημα αναγνώρισης του αποτυπώματος της παλάμης ορισμένων οπαδών, που θα μπορούσαν να εισέρχονται στο «Ghelamco Arena» χωρίς να έχουν μαζί τους εισιτήριο ή οποιαδήποτε κάρτα.

Το συγκεκριμένο σύστημα θα χρησιμοποιηθεί για δοκιμαστική περίοδο μιάμιση χρόνο, με την ελπίδα ότι θα μειωθούν δραστικά οι ουρές έξω από τις θύρες του γηπέδου, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Γάνδης.

«Αυτή η μέθοδος θα επιτρέψει στους οπαδούς να είναι πιο άνετοι. Αγγίζοντας το χέρι στην ειδική συσκευή, θα μπορούν να μπουν πιο εύκολα. Φυσικά, κατανοούμε ότι πρέπει να υπάρχει επικοινωνία με τους οπαδούς» αναφέρει ένα στέλεχος του κλαμπ για τους ενδοιασμούς που υπάρχουν σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.

Φυσικά, το αποτύπωμα της παλάμης πρέπει να έχει σαρωθεί νωρίτερα προκειμένου να έχει τεθεί στο σύστημα και να επιτραπεί η είσοδος του οπαδού την ημέρα του αγώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ