Δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά το ματς

Δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά το ματς

Ο Περιστέρι bwin κατάφερε να κερδίσει μια σημαντική νίκη απέναντι στο Προμηθέα με σκορ 81-75 στην Πάτρα, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση στη Stoiximan Basket League. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ότι οι παίκτες έδειξαν αληθινό πάθος και νοοτροπία νικητή αντιμετωπίζοντας μια δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά, ακολουθούν οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Η ομάδα μας εμφανίστηκε πολύ συγκεντρωμένη. Πραγματοποιήσαμε εξαιρετική άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα καθώς διαπράξαμε 14 λάθη. Πολλά από αυτά ήταν αβέβαια και ευκολά λάθη. Θεωρώ πως αδικήσαμε τον εαυτό μας παρά την εξαιρετική μας άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνιστήκαμε πολύ καλύτερα επιθετικά, ωστόσο ορισμένοι ποιοτικοί παίκτες του Προμηθέα άρχισαν να σκοράρουν λόγω του ταλέντου τους. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την εξαιρετική του πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Έχω μεγάλο σεβασμό προς τον προπονητή Παπαθεοδώρου και αυτό το γνωρίζει, διότι διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Ωστόσο, και εμείς παίξαμε πολύ καλά. Έχουμε παρουσιάσει ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα, αποδεικνύοντας αληθινό πάθος και νοοτροπία νικητή σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Κάθε νίκη βελτιώνει την ψυχολογία της ομάδας, ωστόσο σημαντικό είναι να παραμένουμε πιστοί στο σχεδιάγραμμα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ