Δηλώσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών που ντεμπουτάρισαν με την Εθνική ομάδα

Δηλώσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών που ντεμπουτάρισαν με την Εθνική ομάδα

Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Μάλτας σε ένα φιλικό παιχνίδι, με τέσσερις ποδοσφαιριστές να μιλούν μετά τον αγώνα για το ντεμπούτο τους με την Εθνική.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, ανέφερε ότι: “Ήταν μια πολύ όμορφη ολοκλήρωση μιας εκπληκτικής και ονειρικής χρονιάς, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία. Τώρα ξεκινά μια νέα σεζόν με νέους στόχους, πρέπει να δουλέψω σκληρά για να συνεχίσω με την ίδια αφοσίωση και αποφασιστικότητα που έδειξα ως τώρα. Ας ελπίσουμε για τα καλύτερα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο”.

Στη συνέχεια, ο συμπαίκτης του από τους πρωταθλητές Ευρώπης, Ανδρέας Ντόη, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες συμμετοχές και περισσότερες επιτυχίες”.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Τσιγγάρας, επεσήμανε: “Είμαστε χαρούμενοι, κάθε παιδί ονειρεύεται να αγωνιστεί με την Εθνική”. Και ο τερματοφύλακας της Λάτσιο, Χρήστος Μανδάς, πρόσθεσε: “Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, συνεχίζουμε”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ