Δηλώσεις Μήτογλου: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βλέπει ψηλά – Είμαι ευλογημένος πραγματικά!»

Δηλώσεις Μήτογλου: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βλέπει ψηλά – Είμαι ευλογημένος πραγματικά!»

Αναλυτικά, ακολουθούν οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

Για τη συγκέντρωση των παικτών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν εύκολο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετικά και μας έβαλε πίεση. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη μετά από σκληρή δουλειά. Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο Final Four. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε».

Για τον φόβο τραυματισμών πριν από τέτοιου είδους αναμετρήσεις: «Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την ένταση και να μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: «Ο Πόρτερ είναι εξαιρετικός παίκτης με μεγάλη συνεισφορά στην ομάδα. Έχει ποιότητα και έξυπνες κινήσεις. Είναι μεγάλο ατού για εμάς».

Για το Final Four: «Ήταν στόχος μας από την αρχή και τώρα που τα καταφέραμε, νιώθουμε υπερήφανοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τις διαρκείας που πούλησε ο Παναθηναϊκός: «Είμαστε ευγνώμων για τη στήριξη των φιλάθλων και προσπαθούμε να τους ανταποδώσουμε με την απόδοσή μας στο γήπεδο. Η στήριξή τους είναι πολύτιμη για εμάς».

Για το πώς θα διαφέρει το Final Four από τη regular season: «Τα παιχνίδια του Final Four είναι εντελώς διαφορετικά και απαιτούν άλλη προσέγγιση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ