Διαγόρας: «Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα – Ανακοινώνει η Παναχαϊκή για να δικαιολογήσει αναίτια γεγονότα»

Διαγόρας: «Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα – Ανακοινώνει η Παναχαϊκή για να δικαιολογήσει αναίτια γεγονότα»

Η ομάδα Διαγόρας αναφέρθηκε στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή και στις κατηγορίες που υποβλήθηκαν από την Παναχαϊκή Πάτρας για προπηλακισμούς και εγκλωβισμό παικτών στα αποδυτήρια από οπαδούς της οικοδέσποινας ομάδας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Ρόδου, αντεπιτέθηκε, αναφέροντας επεισόδια και βιαιοπραγίες από οπαδούς των φιλοξενούμενων, υπογραμμίζοντας την απουσία και ανοχή των αρμόδιων αστυνομικών αρχών.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Ρόδου ζητά επέμβαση από τη ΔΕΑΒ και το κράτος, καθώς παρατηρήθηκε απαγόρευση μετακίνησης των φιλοξενούμενων, χωρίς παράλληλη επίβλεψη.

Μετά τα γεγονότα στο γήπεδο της Ρόδου, η Παναχαϊκή κατάφερε να αναχωρήσει μετά τις 9 το βράδυ.

Η δήλωση του Διαγόρα Ρόδου:

«Σήμερα στο νησί μας γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου του ελληνικού ποδοσφαίρου που ευτυχώς δεν είχε θύματα. Η αστυνομία είναι σε χειμερία νάρκη. Το ότι η Κροατία πέρασε αποτυπώνοντας τη δολοφονία του Μιχάλη αλλά και αφήνοντας ανιχνεύτητη την απόβαση του αεροπλάνου, τα μέτρα που πήραμε για τους οπαδούς της Παναχαϊκής και άλλα γεγονότα. Οι 30 οπαδοί της Παναχαϊκής είναι κρατούμενοι στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου. Ας δράσουν επιτέλους η ΔΕΑΒ και το κράτος που απαγόρευσαν τη μετακίνηση αλλά δεν την ελέγχουν.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ