Χουάντσο: «Θέλω όλους τους τίτλους του χρόνου με τον Παναθηναϊκό – Αγαπώ τους οπαδούς μας»

Χουάντσο: «Θέλω όλους τους τίτλους του χρόνου με τον Παναθηναϊκό – Αγαπώ τους οπαδούς μας»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μοιράστηκε την επιθυμία του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΩΡ και να κατακτήσει όλα τα τρόπαια τη νέα σεζόν. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος, την αγάπη που έλαβε από την ομάδα και την αγάπη που νιώθει για τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Ας δούμε τι είπε στο «basketnews»:

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:«Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και δεν ήξερα τι θα συμβεί. Πέρασα πολύ δύσκολα πριν από λίγες εβδομάδες».

Για τον τραυματισμό στη γάμπα:«Παρόλο που είχα πρόβλημα στη γάμπα, ήθελα πολύ να παίξω εναντίον της Μακάμπι. Αυτή η αναμέτρηση είχε μεγάλη σημασία για μένα και περίμενα αυτήν τη στιγμή».

Για την ολοκλήρωση της σεζόν:«Το να επιστρέψεις στις προπονήσεις, να αναρρώσεις από ένα τραυματισμό, να προετοιμαστείς για το Game 5 με τη Μακάμπι και να ανατρέψεις το 0-2 εναντίον του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακό. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε αγώνα».

Για τα συναισθήματά του:«Είμαι πραγματικά κουρασμένος, αλλά ήταν αξίζει τον κόπο. Αυτή η σεζόν με άφησε με δύο τίτλους και πολλή εμπειρία. Χάρηκα τις χαλεπές στιγμές για να εκτιμήσω περισσότερο τις καλές. Παίξαμε πολλά παιχνίδια και αντιμετωπίσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά η οικογένειά μου με στήριξε πάντα».

Για τον χρόνο στον Παναθηναϊκό:«Πραγματικά αγάπησα αυτή την εμπειρία. Αγαπώ την Αθήνα, αγαπώ τους φιλάθλους μας. Με αγαπούν πολύ και αισθάνομαι τη στήριξή τους σε κάθε ματς».

Για τη νέα σεζόν:«Μου αρέσει να κερδίζω, είμαι εδώ για να κερδίζω. Σίγουρα θέλω όλα τα τρόπαια τον επόμενο χρόνο. Τίποτα λιγότερο. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το Super Cup και το Κύπελλο φέτος, οπότε έχω όρεξη για επιτυχίες. Είναι μια μακρά θερινή περίοδος, αλλά αισθάνομαι υπέροχα που είμαι εδώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ