Μπονούτσι: «Η Γιουβέντους με ταπείνωσε, λέει ψέματα ο Αλέγκρι»

Μπονούτσι: «Η Γιουβέντους με ταπείνωσε, λέει ψέματα ο Αλέγκρι»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν έχει αποδεχθεί ακόμη την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους. Απαντώντας στις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Μπονούτσι ανέφερε ότι η Γιουβέντους λέει ψέματα και ότι τον ταπέινωσε.

Το καλοκαίρι ήταν γνωστό ότι η Γιουβέντους ήθελε να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του 36χρονου αμυντικού. Τελικά, τον Σεπτέμβριο, ο Μπονούτσι μετακόμισε στην Ουνιόν Βερολίνου, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη όσα συνέβησαν.

Ο Ιταλός αμυντικός αρνείται τις δηλώσεις του Αλέγκρι ότι του είχε ειπωθεί από τον Φεβρουάριο ότι δεν θα υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν. Αντιθέτως, αναφέρει ότι τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο δεν του είχαν επικοινωνήσει τέτοιες πληροφορίες από την ομάδα. Επίσης, εξήγησε ότι είχε δηλώσει τη διαθεσιμότητά του να είναι η πέμπτη/έκτη επιλογή στην άμυνα για να βοηθήσει τους νεότερους παίκτες.

Ο Μπονούτσι παραδέχτηκε ότι είχε υποψίες από τα ΜΜΕ ότι θα αποχωρούσε από την ομάδα, αλλά ενημερώθηκε επίσημα από τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή μόνο στις 13 Ιουλίου. Η παρουσία του στο γήπεδο θεωρήθηκε εμπόδιο για την ανάπτυξη της ομάδας, και αυτό εκλαμβάνει ως ταπείνωση, έπειτα από τα 500 παιχνίδια που έπαιξε για την ομάδα. Ωστόσο, εκτίμησε τη συμπαράσταση που έλαβε από πολλούς παίκτες, τόσο από τη Γιουβέντους όσο και από άλλους συλλόγους, οι οποίοι καταδίκασαν τη συμπεριφορά της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ