Μπονιφάντε: “Βγάλαμε την ψυχή μας μετά το 2-0”

Μπονιφάντε: “Βγάλαμε την ψυχή μας μετά το 2-0”

Ο Ντάντε Μπονιφάντε επισημαίνει πως είναι ομολογουμένως λογικό η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών να μην είναι σε τέλεια φόρμα σε σχέση με την Πορτογαλία, αλλά πιστεύει ότι οι αντίπαλοι κούρασαν στη συνέχεια και έχει επισημάνει τη σημασία του παιχνιδιού με την Τουρκία το Σάββατο.

Αναλυτικά: “Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ειδικά στο side out, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο μετά από δύο ημέρες ανενεργίας, ενώ η Πορτογαλία είχε παίξει τρία σερί παιχνίδια. Όμως, οι παίκτες μας έδειξαν πνεύμα και αποφασιστικότητα μετά το 2-0.”

“Ίσως η Πορτογαλία να κούρασε λίγο, αλλά παρόλα αυτά, πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες μας. Αύριο περιμένεται ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Τουρκία η οποία δεν έχει κερδίσει ακόμα, αλλά είναι γνωστό ότι έχουν ποιότητα. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση.”

Όσον αφορά την πρώτη του νίκη ως προπονητής σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Μπονιφάντε λέει: “Τώρα σκέφτομαι μόνο την Τουρκία και πώς θα την αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα, όμως, αυτό το παιχνίδι δεν θα το ξεχάσω. Εύχομαι να έχουμε πολλές ακόμα νίκες με την Ελλάδα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ