Μπαρτζώκας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στο νέο παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ο γνωστός προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, εξέφρασε την ανησυχία του για την επίδραση της διαιτησίας στο παιχνίδι της ομάδας του. Σε μια δήλωση που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Άρη, επανέλαβε τις αντιρρήσεις του για το υπερβολικό φυσικό παιχνίδι που είχε διαπραχθεί. Ο προπονητής συζήτησε επίσης με τους δημοσιογράφους και τόνισε τη δική του άποψη για το μπάσκετ.

“Το παιχνίδι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικά, δεν είδαμε μπασκετικό παιχνίδι. Διαπιστώσαμε ότι επιτράπηκε υπερβολικά φυσικό παιχνίδι, το οποίο ήταν πέρα από τη λογική. Οι διαιτητές αποφάσισαν να το επιτρέψουν…”, ανέφερε ο Μπαρτζώκας.

“Αυτό που παίχτηκε διαφέρει από τα παιχνίδια της EuroLeague και τα υπόλοιπα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Δυστυχώς, δύο από τους παίκτες μας τραυματίστηκαν λόγω αυτού του παιχνιδιού, εκτός από τους ήδη τραυματίες που είχαμε. Κάποιοι παίκτες ήταν αναγκασμένοι να παίξουν περισσότερο, μετά την προηγούμενη παράταση με τον Παναθηναϊκό. Αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Καταφέραμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς. Ποτέ δεν είναι εύκολο εδώ. Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή συνέχεια”, συνέχισε ο Μπαρτζώκας.

“Σας αφήνω να ξαναδείτε το παιχνίδι και να μετρήσετε τις παραβιάσεις. Είναι προφανές ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις για το μπάσκετ, εσείς και εγώ. Η δική μου εικόνα και το δικό μου συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι ήταν ότι για να σφυριχτεί το πέμπτο φάουλ, σφυρίζονταν τέσσερα προηγουμένως. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τους διαιτητές, υπάρχουν άλλοι που το κάνουν, αλλά πρέπει να υπάρχει μια κοινή συνισταμένη για το πώς αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια οι διαιτητές σε διάφορες διοργανώσεις”, ολοκλήρωσε ο Μπαρτζώκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ