Αταμάν: «Όλα καλά με Ναν, θα είναι έτοιμος στα playoffs – Ο Σλούκας θα πάρει… ρεβάνς για τη δεύτερη πεντάδα»

Αταμάν: «Όλα καλά με Ναν, θα είναι έτοιμος στα playoffs – Ο Σλούκας θα πάρει… ρεβάνς για τη δεύτερη πεντάδα»

Η ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR επικράτησε του Άρη με 80-68 στο γήπεδο του «Αλεξάνδρειο», πριν την έναρξη των playoffs του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, με εξαιρετικές εμφανίσεις από τους Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και Αλέξανδρο Σαμοντούροβ.

Μετά τον αγώνα, ο Εργίν Αταμάν αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του σχετικά με το παιχνίδι και τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Επαινώντας τον Σαμοντούροβ και εκφράζοντας βεβαιότητα για την επιστροφή του Ναν, μίλησε επίσης για τις καλύτερες πεντάδες της Euroleague.

Αναλυτικά τα σχόλια του:

Για τον Σαμοντούροβ: «Χαίρομαι για την απόδοση των νέων παικτών μας, ιδιαίτερα του Σαμοντούροβ που έπαιξε σχεδόν 30 λεπτά και ήταν εξαιρετικός. Δείχνει ότι θα γίνει ένας μεγάλος παίκτης για την ομάδα μας και το ελληνικό μπάσκετ».

Για το παιχνίδι: «Αν και δεν υπήρχε βαθμολογική σημασία στο παιχνίδι, αγωνιστήκαμε με σοβαρότητα και καλή απόδοση. Καταφέραμε να δώσουμε ξεκούραση στους βασικούς μας και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, ολοκληρώνοντας την καλή πορεία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τον τραυματισμό του Ναν: «Παρά το μικρό τραυματισμό, ο Ναν θα είναι έτοιμος για τους αγώνες των playoffs με τον ΠΑΟΚ, από το Σάββατο».

Για την ψηφοφορία της Euroleague: «Συγχαρητήρια στον Ναν και τον Λεσόρ που επελέγησαν στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague. Μου φάνηκε περίεργο που ο Σέιν Λάρκιν, ομολογουμένως ένας παίκτης που εκτιμώ, δεν βρέθηκε ούτε στη δεύτερη πεντάδα. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι είναι ο MVP της σεζόν. Όσο για τον Σλούκα, που βρέθηκε στη δεύτερη πεντάδα, γνωρίζοντάς τον, είναι αναμφισβήτητο ότι δεν θα είναι ευχαριστημένος με αυτήν τη θέση. Είμαι βέβαιος πως θα επιδιώξει να αποδείξει την αξία του στο Final Four».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ