Αταμάν: Η διοίκηση είναι υπέρ μου, ο Γιαννακόπουλος στηρίζει τον Παναθηναϊκό

Αταμάν: Η διοίκηση είναι υπέρ μου, ο Γιαννακόπουλος στηρίζει τον Παναθηναϊκό

Σε συνέντευξη στην Τουρκία, ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα του Παναθηναϊκού, τη διοίκηση, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο 58χρονος τεχνικός αποκάλυψε πως η διοίκηση υποστήριξε τις επιλογές του στις μεταγραφές και εξέφρασε θαυμασμό για τον γενικό μάνατζερ του συλλόγου, τον Γιαννακόπουλο. Αναφερόμενος στις νίκες επί του Ολυμπιακού, εξήγησε ότι η απόδοση της ομάδας τον κάνει ευτυχισμένο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τη θετική ανταπόκριση του κοινού.

Αναλύοντας την υποδοχή που είχε στην Ελλάδα, εξέφρασε ενθουσιασμό για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος και την αθλητική κουλτούρα της χώρας. Τονίζει τη διαφορά στη μεταχείριση και την ενθάρρυνση που λαμβάνει στην Ελλάδα συγκριτικά με την Τουρκία.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σχέση με τον Ολυμπιακό, την ικανοποίησή του για τις επιτυχίες και τον τρόπο ζωής στην Αθήνα. Αναφέρει επίσης τη σημασία της ανταπόκρισης του κοινού και της διοίκησης στην αθλητική του ζωή.

Συνοψίζοντας, ο Αταμάν αναδεικνύει τη θετική εμπειρία του στην Ελλάδα, τη στήριξη που λαμβάνει από τη διοίκηση και τον Γιαννακόπουλο, καθώς και τη χαρά του για τις επιτυχίες της ομάδας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ