Αταμάν: «Δεν έχω πρόταση από το NBA, αλλά με παρακολουθούν – Ο Γιαννακόπουλος δεν θα φέρει απλούς παίκτες»

Αταμάν: «Δεν έχω πρόταση από το NBA, αλλά με παρακολουθούν – Ο Γιαννακόπουλος δεν θα φέρει απλούς παίκτες»

Συζητώντας για την εμπλοκή του στον κόσμο του NBA και τη σύνδεσή του με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα σε συνέντευξή του στη Fanatik.

Ο Τούρκος προπονητής εξέφρασε ότι δεν έχει λάβει κάποια πρόταση από το NBA αυτή τη στιγμή, αλλά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τον παρακολουθούν ορισμένες ομάδες. Όσον αφορά τις μεταγραφές, υπογράμμισε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν θα επιλέξει τυχαίους παίκτες.

«Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για άλλο έναν χρόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ωστόσο, είμαι επαγγελματίας και θα αξιολογήσω την κατάσταση. Αν δεν επιθυμεί η ομάδα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, θα απελευθερωθώ τον επόμενο χρόνο. Απολαμβάνω το κλίμα εδώ στην Αθήνα. Αν λάβω μια πρόταση (από τον Παναθηναϊκό), θα την εξετάσω. Αν όχι, θα συνεχίσω προς τα εμπρός.

Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με παρακολουθούν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο στην EuroLeague. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόταση από το NBA, αλλά αν μου έρθει, ξέρω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κι εκεί», ρίχνοντας το βλέμμα και προς τη νέα σεζόν με τους «πράσινους».

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει το πλάνο για την επόμενη σεζόν. Είμαστε πρωταθλητές. Μόνο δύο παίκτες θα φύγουν και δύο θα έρθουν. Θα είναι σημαντικές προσθήκες, καθώς ο πρόεδρος Γιαννακόπουλος δεν προορίζεται να φέρει απλούς παίκτες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ